Gaziler Nesimi Akın Ortaokulu


Vizyon: 21. Yüzyıl bilgi toplumu için fikir ve proje üreten, Bilim ve teknolojik, Geleceğimizi aydınlatacak bilgi merkezi , Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık kurum olmak.

Misyon: Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak, iyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak; öğretmenleri ve personelleri motive ederek, rehberlik yaparak mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamak; engelliler de dahil herkesi örgün ve yaygın eğitim şemsiyesi altına alarak sürekli eğitimi gerçekleştirmek.

Başarılar: 2012 yılı SBS başarıları Aybüke Gürbüz - Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi Mine Seher Çakmur - Oltu Anadolu Lisesi Şeyda Bayrak - Oltu Anadolu Lisesi Lale Gültek - İMKB 75. Anadolu Lisesi

Saatler: Dersler 08.30 da başlamakta olup 14.50´de sona ermektedir. Yedinci ve sekizinci sınıflar için düzenlenen yetiştirme kursları ise hafta içi 15.0 de başlayıp 16.30´da bitmektedir.
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nesimiakin.meb.k12.tr

Adres - Gaziler Köyü Şenkaya/ERZURUM

Öğretmen :6
Öğrenci :37
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :656
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Gaziler Köyü Şenkaya/ERZURUM

Ulaşım İl ve İlçeye ulaşım hafta içi her gün köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 36 İl merkezine uzaklık 180 km